Kerstversiering 2006

Het plan

Dit jaar was er geen plan en weinig motivatie. Gelukkig had ik nog wat materialen liggen van de vorige ronde. De gele lichtslang is vorig jaar kapot gegaan maar de rest was prima herbruikbaar voor een 'snelle' inzet.

Het ontwerp

Voor het ontwerp van de rendieren kun je op de pagina van vorig jaar kijken, deze heb ik in tegenstelling tot eerder plan gewoon hergebruikt. Verder was er erg weinig ontwerp.
 

Installatie

Om boven in de boom te komen heb ik de aanhanger verbouwd tot 'ladderwagen'. Dit is niet bepaald veilig, maar dat is op 1 voet op de nok van het huis staan ook niet. ;)
De ladderwagen:

Het resultaat

De rendieren in groen en wit. Een op het dak en een vooraan in de tuin. Na dat ze vorig jaar van het dak af zijn gekomen zijn de metalen figuren netjes zwart geverfd. Zelfs van dichtbij zijn ze slecht te zien tegen een enigszins donkere achtegrond, de lichtslang er op komt daar mee beter tot z'n recht.
De 'rode boom' heeft 2 lichtsnoeren, een witte en een kleuren. Beide doorlopen 'willekeurige' patronen. Onder de overstek hangt een nep kerstboom tak met lampjes.
Onder het raam klimt de kerstman omhoog.
Bewegend beeld impressie (flash)

Feedback

Geef svp uw commentaar:

Eindhoven, 18 december 2006.
Vorig jaar (2005).