Kerstversiering 2007

Het plan

Dit jaar was het plan hergebruik van eerder gemaakte figuren en optuigen tot het hoogste punt.

Vanzelfsprekend ging het allemaal niet vlekkeloos. Nadat de helft van de 25 meter witte lichtslang op de figuren was vastgemaakt gooide de 4e kabelbreuk roet in het eten en kon ik opnieuw beginnen met andere lichtslang(en).
Die lichtslang is richting grof vuil gegaan en nadat de schoosteenkap volgehangen was bleek 2/3e van de korte rode slang het niet meer te doen.. deze gaat in januari bij het afval.

recycle

Het ontwerp

Voor het ontwerp van de rendieren kun je op de pagina van vorig jaren kijken, die heb ik opnieuw van licht voorzien en naar boven gesjouwd. Voor de schoorsteenkap en de bomen kun je niet echt van een ontwerp spreken.. dat is gewoon halsbrekende toeren uithalen op pannen en vastgeknoopte ladders ;-)
 

Het resultaat

overview Het totaal plaatje..

links zie je de 'rode boom' met gekleurde lampjes en een kunst-denne-tak met lampjes boven de voordeur.

in het midden de schoorsteen met rode, witte en groene kleuring, daar onder een witte lichtslang met een kerstman en daar onder de 3 figuren: 1 slee en 2 rendieren.

rechts een conifeer met onder lichtslang en boven (knipperende) kleine lichtjes.

Close-up (ingeflitst) van de dak-versiering. Bij een langere sluitertijd kreeg ik de figuren niet scherp en het zou zonde zijn dat je door het licht-verstrooiing-effect niet zou kunnen zien wat er daar boven nou ligt te springen. :-D
Close-up voordeur / 'rode boom'.
Bewegend beeld impressie (flash)

Feedback

Geef svp uw commentaar:

Eindhoven, 17 december 2007.
Vorig jaar (2006).